Viktig information om Coronavirus – COVID19

Viktig information om Coronavirus (COVID-19)


Vi på 24 Rör har vidtagit omfattande åtgärder för att minska risken för smittspridning med hänsyn till det pågående Coronaviruset (COVID-19), skapa trygghet för våra kunder och vår personal och för att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service trots den rådande situationen.

Ni som är i akut behov av rörmokare/VVS-montörer, vvs-jour etc. exempelvis vid akut stopp i avlopp, läckage, akuta problem med värmepump eller liknande behöver inte oroa er för att smitta eller bli smittade. Vår jourpersonal har skyddskläder klassade bl.a. enligt DIN EN14126 avseende skydd mot smittoämnen, andnings- och ansiktsskydd som skyddar mot smittoämnen och särskilt utrustade fordon.

Om du som kund är sjuk är det viktigt att våra montörer informeras så att vi kan vidta försiktighetsåtgärder, samt att vi alltid ställer frågor angående COVID-19 när vi besöker kunder. Alla våra montörer är redan sedan den 9:e mars utrustade med handsprit, munskydd och spritservetter. De är också instruerade och väl införstådda i att vi håller avstånd till kunder och undviker fysisk kontakt.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om läget i Sverige.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via mail info@24ror.se alternativt telefon 08 24 24 20