GDPR

General Data Protection Regulation, GDPR.

Den 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning i kraft som heter General Data Protection Regulation, GDPR. Detta innebär i korthet att det kommer ställas hårdare krav på rutiner och processer för säker hantering av personuppgifter. GDPR kommer att gälla som lag i Sverige och den kommer att ersätta den nuvarande svenska personuppgiftslagen.

Kunduppgifter

24 Rör Jour AB, org. nr. 556943-8699, är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till 24 Rör Jour AB och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande GDPR lag. De personuppgifter 24 Rör Jour AB behandlar inhämtas direkt från dig som kund i samband med bokning av jobb, förfrågan eller tecknande av avtal.

Vi hänvisar till datainspektionens hemsida, www.datainspektionen.se, för mer information.

Cookies

Denna sida använder cookies. Läs mer om dem på vår sida om cookies.

Formulär på webbsidan

De uppgifter du skickar till oss i något formulär på webbsidan används enbart för att återkoppla till dig enligt det ärende som du kontaktat oss för. Om detta leder till att du blir kund hos oss kommer uppgifter att hanteras enligt punkten om kunduppgifter.

MailChimp

Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev använder vi MailChimp. Vi kommer använda information du anger i det formuläret för att kunna skicka ut erbjudanden på våra varor och tjänster till dig via e-post.

Du kan avanmäla dig när som helst genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i utskicken vi skickar till dig. Vi kommer inte att använda dessa uppgifter till något annat än ovan angivna ändamål. Om du klickar på knappen “Prenumerera” går du med på att uppgifterna skickas till MailChimp och att vi får använda de uppgifter du angivit enligt denna beskrivning. Klicka på länkarna om du vill veta mer om MailChimps Integritetspolicy och Villkor.