Bosch

24 Rör Jour i samarbete med Bosch

Vi på 24 Rör Jour har nyligen slutit ett avtal som innebär att vi nu är Certifierad VärmePartner till Bosch. Det betyder att du som slutkund som väljer 24 Rör Jour för köp och installation av en Bosch värmepump får en kompetent och välutbildad installatör som har öga för detaljer. Kvaliteten visar sig genom kvalificerad rådgivning, ett väl utfört arbete och energieffektiva produkter. Detta är en kvalitetsstämpel på 24 Rör Jour som installatör som vi är mycket stolta över, och ett riktmärke för konsumenter som uppskattar kvalitet och trygghet i alla led. VarmePartner_Logo-klippt

Bosch erbjuder dessutom hela 6 års fabriksgaranti på alla sina värmepumpar, vilket innebär ett fullständigt skydd för dig och din värmepump. Tveka därför inte att kontakta 24 Rör Jour – Både för installation och reparation av Bosch luftvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar och bergvärmepumpar.

Köpa Bosch värmepump? Ring oss på 08 24 24 20 !

eller använd vårt offert-formulär.

24 Rör Jour utför planerade arbeten på alla värmepumpar, luftvärmepumpar och varmvattenberedare och både levererar och installerar. Vid akuta fel har vi jour dygnet runt, året runt i  hela Stockholms- och Uppsala län.

Du är därför alltid välkommen att ringa oss angående värmepumpar och varmvattenberedare.

produktfamilj_Bosch

Om 24 Rör Jour

24 Rör Jour erbjuder vvs-jour och rörjour av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Täby där vi har vårt kontor. Vi jobbar med värmepumpar, varmvattenberedare, toaletter, avlopp och övriga VVS-uppdrag. Vi har bred kompetens och välutrustade servicebilar redo dygnet runt.
.