24 Rör Jour utför service på Thermia värmepumpar

24 Rör Jour utför service och reparation på Thermia värmepumpar och varmvattenberedare

24 Rör Jour AB är öppna dygnet runt året om

Vi utför installationer, reparation och underhåll av Thermia värmepumpar och Thermia varmvattenberedare. Vår personal är utbildad och har stor erfarenhet och kunskap både kring installation, underhåll och reparation av Thermia-produkter.

 

Tveka inte att kontakta oss – Både för installation och reparation av luftvärmepump luft/vattenvärmepump och bergvärmepump.
Ring oss på 08-24 24 20 eller använd offert-formuläret

 

Vi utför planerade arbeten på alla olika Thermia värmepumpar som luftvärmepumpar och Thermia varmvattenberedare. Vid akuta fel har vi jour dygnet runt, året runt. I hela Stockholms län.

Vi ger service på alla Thermia-maskiner

Vi levererar och installerar nya Thermia värmepumpar och varmvattenberedare.

 

Du är alltid välkommen att ringa oss angående Thermia värmepumpar och varmvattenberedare – dygnet runt.

 

 

 

Med vår breda erfarenhet av värmepumpar på den svenska marknaden, installerar vi och sköter om allt kring din värmepump. Både för bostadshus och fastigheter. Vi felsöker och reparerar alla sorters problem med värmepumpar och värmepumps-installationer i Stockholmsområdet.

 

Alla arbeten från 24 Rör Jour AB sker på bästa tänkbara sätt. Vi är auktoriserade hos Säker Vatten. Godkända och utbildade hos leverantören. Vi har bästa tänkbara samarbete med försäkringsbolagen, om det är aktuellt med en försäkringsskada.

Vid nyinstallation kan vi snabbt installera ny panna på professionellt sätt för bästa tänkbara drift och livslängd.  Tänk på driftekonomin för din uppvärmning styrs väldigt mycket av hur din Thermia-panna är installerad, servad och hur den är intrimmad.

Är det aktuellt med ROT-avdrag, så erbjuder vi avdrag direkt på fakturan och minskar din inbetalning med rot-beloppet.

Vi har också möjlighet vid nyinstallation att erbjuda gynnsam finansiering genom vårt samarbete med Wasa Kredit.

thermia värmepump

thermia värmepump från 24 rörjour ab