Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump

Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump

Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump

Effektiv frånluftsvärmepump – optimerad för nordiskt klimat

Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump är en helt nyutvecklad värmepump med den senaste tekniken och ett styrsystem som anpassar sig efter behovet av värme. Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump är ett perfekt val när en gammal frånluftsvärmepump ska bytas ut. På Bosch hemsida kan du läsa mer om Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump.

Komplett lösning för värme och varmvatten

Bosch Compress 3000 har rostfri varmvattenberedare, elpatron, cirkulationspump, fläkt och styrsystem och enkel åtkomst till luftfilter och kontroll av systemtryck.

Bosch Compress 3000 EW är den perfekta frånluftsvärmepumpen för utbyte

Den är konstruerad för att passa de flesta hus även om den gamla värmepumpen är 20 år gammal. Bosch Compress 3000 EW värmepump är byggd för att skapa ett friskt och sunt inomhusklimat med låga uppvärmningskostnader.

24 RÖR är certifierad Bosch VärmePartner24 RÖR är certifierad värmepartner till Bosch

Företaget har all expertis och är certiferade för Säker Vatten och medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumsföreningen (SKVP) för en trygg och säker installation. och är certifierade Bosch VärmePartner.

Fördelaktig finansiering eller lån

24 RÖR erbjuder tillsammans med Wasa Kredit, som är ett finansieringsföretag i Länsförsäkringsgruppen, fördelaktiga villkor för att finansiera lite större investeringar som till exempel en Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump. Mer information om finansiering hittar du här.