Bosch Compress 3000 EW

Bosch Compress 3000 EW
Ring för bästa pris!

Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump

Effektiv frånluftsvärmepump – optimerad för nordiskt klimat

Bosch Compress 300 EW är en helt nyutvecklad frånluftsvärmepump med den senaste tekniken och ett styrsystem som anpassar sig efter behovet av värme. Bosch Compress 3000 EW frånluftsvärmepump är ett perfekt val när en gammal frånluftsvärmepump ska bytas ut.

Komplett lösning för värme och varmvatten

Bosch Compress 3000 har rostfri varmvattenberedare, elpatron, cirkulationspump, fläkt och styrsystem och enkel åtkomst till luftfilter och kontroll av systemtryck.

Bosch Compress 3000 EW är den perfekta frånluftsvärmepumpen för utbyte

Den är konstruerad för att passa de flesta hus även om den gamla värmepumpen är 20 år gammal. Värmepumpen är byggd för att skapa ett friskt och sunt inomhusklimat med låga uppvärmningskostnader.
Allt om Bosch Compress 3000 EW frånsluftsvärmepump  kan du läsa här.

24 RÖR är certifierad Bosch VärmePartner

Företaget har all expertis och är certiferade för Säker Vatten och medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumsföreningen (SKVP) för en trygg och säker installation. och är certifierade Bosch VärmePartner. Vi backar dessutom upp våra installationer med en kostnadsfri 6 års Trygghetsförsäkring genom vårt medlemsskap i Bad & Värme. Läs mer om Trygghetsförsäkringen här.

Fördelaktig finansiering eller lån

24 RÖR erbjuder tillsammans med Wasa Kredit, som är ett finansieringsföretag i Länsförsäkringsgruppen, fördelaktiga villkor för att finansiera lite större investeringar som till exempel en NIBE F370 frånluftsvärmepump. Mer information om finansiering hittar du här.

  • *Priset gäller utbyte av befintlig frånluftsvärmepump. Installationsmaterial utöver “standardinstallation” tillkommer. Erbjudandet gäller i Stockholm- och Uppsalaområdet så länge lagret räcker.
    Anmäl intresse på formuläret till höger eller ring oss. Vi berättar då om alla villkor och detaljer.
    Självklart gör vi fullständiga nyinstallationer också. Ring så berättar vi mer.