NIBE Varmvattenberedare

NIBE varmvattenberedare
Från 9 575 kr efter ROT*

NIBE varmattenberedare EminentNIBE erbjuder ett brett sortiment varmvattenberedare

NIBE´s breda sortiment av varmvattenberedare gör att du kan hitta en varmvattenberedare som passar just ditt varmvattenbehov. De erbjuder allt från Nibe  varmvattenberedare Tappman som passar det riktigt lilla fritidshuset till NIBE Sol 300 eller NIBE F110 som kan förse en villa med varmvatten.

Vi på 24 RÖR hjälper dig välja rätt NIBE varmvattenberedare

Med rätt NIBE varmvattenberedare får du kostnadseffektivt den mängd varmvatten hushållet behöver. Vi på 24 RÖR är experter och har lång erfarenhet av försäljning, installation och service av varmvattenberedare.
Ring oss på 08 – 24 24 20  eller fyll i formuläret till höger så hjälper vi dig till ett klokt val.

Tryggt och säkert med 24 RÖR

Företaget är ett Auktoriserat VVS företag. Vi har erfarna och utbildade VVS tekniker och är certifierade för Säker Vatten och är medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpsföreningen (SKVP). Företaget har INCERT installations certifiering för en trygg och säker installation. Vi backar dessutom upp våra installationer med en kostnadsfri 6 års Trygghetsförsäkring genom vårt medlemskap i Bad & Värme. Läs mer om Trygghetsförsäkringen här.

Våra servicebilar rullar dygnet runt och är bara ett telefonsamtal borta. Tryggt att veta om något skulle hända.

Fördelaktig finansiering eller lån

24 RÖR erbjuder tillsammans med Wasa Kredit, som är ett finansieringsföretag i Länsförsäkringsgruppen, fördelaktiga villkor för att finansiera lite större investeringar. Mer information om finansiering hittar du här.


  • *Priset gäller utbyte av befintlig varmvattenberedare till en NIBE Eminent -55. Läs mer om Nibe -55 här eller ring oss.  Installationsmaterial utöver “standardinstallation” tillkommer. Erbjudandet gäller i Stockholm- och Uppsalaområdet så länge lagret räcker.
    Anmäl intresse på formuläret till höger eller ring oss. Vi berättar då om alla villkor och detaljer.
    Självklart gör vi fullständiga nyinstallationer också. Ring så berättar vi mer.