NIBE Varmvattenberedare

NIBE varmvattenberedare: Försäljning, installation och montering

NIBEs breda sortiment av varmvattenberedare gör att du kan hitta en varmvattenberedare som passar just ditt varmvattenbehov. I sortimentet från NIBE finner du allt från varmvattenberedare Tappman som passar det riktigt lilla fritidshuset till NIBE Sol 300 eller NIBE F110 som kan förse en villa med varmvatten.

Vi hjälper dig välja rätt varmvattenberedare från NIBE

Med rätt NIBE varmvattenberedare får du kostnadseffektivt den mängd varmvatten hushållet behöver. Vi på 24 RÖR är experter och har lång erfarenhet av försäljning, installation och service av varmvattenberedare.
Ring oss på 08 – 24 24 20  eller fyll i formuläret till höger så hjälper vi dig till ett klokt val.

Tryggt och säkert med 24 RÖR

Vi är ett auktoriserat VVS företag. Vi har erfarna och utbildade VVS tekniker och är certifierade för Säker Vatten och är medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpsföreningen (SKVP). 24 Rör Jour har INCERT installations certifiering för en trygg och säker installation. Vi backar dessutom upp våra installationer med en kostnadsfri 6 års Trygghetsförsäkring genom vårt medlemskap i Bad & Värme. Läs mer om Trygghetsförsäkringen.

Våra servicebilar rullar dygnet runt och är bara ett telefonsamtal borta. Tryggt att veta om något skulle hända.

NIBE varmattenberedare Eminent

Fördelaktig finansiering eller lån

24 RÖR erbjuder tillsammans med Wasa Kredit, som är ett finansieringsföretag i Länsförsäkringsgruppen, fördelaktiga villkor för att finansiera lite större investeringar. Mer information om finansiering hittar du här.