VVS Jour

Har du stopp i avlopp, fel på värmepump eller varmvattnet?

24 Rör Jour erbjuder VVS-jour och rörjour med certifierade rörmokare, dygnet runt, hela året.

Stopp i avlopp är bara ett av en mängd rörproblem som kan uppstå när som helst på dygnet. 24 Rör Jours rörmokare åtgärdar alla VVS-problem dygnet runt. Vår målsättning är att vara på plats hos dig INOM EN TIMME i hela Stockholm när det är akut. Ring oss nu!

Jourtelefon 24h    08 24 24 20!

Försök åtgärda problemet snabbt vid stopp i avlopp

Har du stopp i avlopp eller toaletten eller akuta problem med varmvattenberedare eller värmepump så ring 24 Rör Jour så snabbt du kan. Vid akuta problem är det alltid viktigt att vara på plats snabbt. För att kunna konstatera vad som är fel och förhindra eller minimera eventuella vattenskador, som annars kan bli mycket kostsamma. Läs mer om hur man själv kan förhindra stopp i avloppet här.

Vi är certifierade och har fullt utrustade servicebilar

Alla våra rörmokare är utbildade och certifierade. Våra servicebilar är fullt utrustade med de senaste verktygen och ett så gott som komplett lager för alla sorters fel ute hos kund. Vare sig det gäller stopp i avlopp, problem med varmvattenberedare eller värmepump. Skulle det mot förmodan dyka upp situationer där vi saknar rätt del, har vi tillgång till våra grossister dygnet runt och kan snabbt få delar levererade.

Heltäckande VVS-företag med bred kompetens

24 Rörjour åtgärdar stopp i avlopp dygnet runt24 Rör Jour AB är en del av Bad & Värme som är en kedja med certifierade VVS-montörer med över 80 butiker i hela Sverige. Vi jobbar med alla varumärken på den svenska marknaden – allt från värmepumpar från IVT eller kranar till badrummet från ORAS. Så tveka inte att ringa oss för akuta problem! I Stockholm ringer du 08-24 24 20 – vi svarar dygnet runt.

 

24 rör jour hjälper dig med din varmvattenberedare och värmepump från Vaillant
24 Rör jour hjälper dig med din varmvattenberedare och värmepump från Nibe