VVS Jour

VVS-Jour Stockholm

Har du stopp i avloppet, fel på värmepump eller varmvattnet? 24 Rör Jour erbjuder VVS-jour och rörjour med certifierade rörmokare, dygnet runt, hela året i Stockholm.

Stopp i avlopp är bara ett av en mängd rörproblem som kan uppstå när som helst på dygnet. Vår VVS-jour i Stockholm består av certifierade rörmokare som åtgärdar alla VVS-problem dygnet runt. Vår målsättning är att vara på plats hos dig INOM EN TIMME i hela Stockholm vid akuta problem när du ringer vår VVS-jour. Ring oss nu!

Jourtelefon 24h   08 24 24 20!

Försök åtgärda problemet snabbt vid stopp i avlopp

Har du stopp i avlopp eller toaletten eller akuta problem med varmvattenberedare eller värmepump så ring vår VVS-jour i Stockholm så snabbt du kan. Vid akuta problem är det alltid viktigt att vara på plats snabbt. För att kunna konstatera vad som är fel och förhindra eller minimera eventuella vattenskador, som annars kan bli mycket kostsamma. Läs mer om hur man själv kan förhindra stopp i avloppet.

Certifierade rörmokare och fullt utrustade servicebilar

I vår VVS-jour i Stockholm har vi självklart endast utbildade och certifierade rörmokare. Våra servicebilar är fullt utrustade med de senaste verktygen och ett så gott som komplett lager för alla sorters fel för en bra VVS-jour. Vare sig det gäller stopp i avlopp, problem med varmvattenberedare eller värmepump. Skulle det mot förmodan dyka upp situationer där vi saknar rätt del, har vi tillgång till våra grossister dygnet runt och kan snabbt få delar levererade.

Heltäckande VVS-jour i Stockholm med bred kompetens

Vi jobbar med alla varumärken på den svenska marknaden – allt från värmepumpar från IVT eller kranar till badrummet från ORAS. Så tveka inte att ringa oss för akuta problem! I Stockholm ringer du 08-24 24 20 – vi svarar dygnet runt. Vi har även VVS-jour i Uppsala.