Om Oss

Om oss

24 Rör Jour AB är ett heltäckande VVS-företag

Vi erbjuder service av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Täby där vi har vårt kontor.

Vår historia som rörmokare

24 Rör Jour startades 2013 av Enrique Valdes och har växt snabbt i hans regi. Efter bara en månad kunde Enrique flytta kontoret från sin lägenhet till riktiga lokaler. Första året var han ensam anställd som rörmokare och jobbade i princip dygnet runt. Enrique sitter fortfarande i servicebilen varje dag och gör jourutryckningar alla tider på dygnet. Här kan du läsa mer om grundaren Enrique Valdes i en intervju gjord av tidningen VVS Forum.

2016 investerade 24 Rör Jour i nya lokaler, utbildningar, tekniska lösningar och marknadsföring. Ny personal anställs löpande och nya rutiner har införts för att förbättra den interna kontrollen. 24 Rör Jour jobbar nu engagerat med uppföljningar och löpande utvärderingar av montörernas arbeten för att försäkra sig om nöjda kunder. Idag 2017 är 24 Rör Jour 16 anställda och har fler påväg in. Företaget utgår ifrån Täby där vi fortfarande har vårt kontor.

När du anlitar 24 Rör Jours rörmokare så kan du vara trygg

Vi är ett auktoriserat VVS-företag med enbart utbildade, certifierade VVS-montörer. Våra servicebilar är mycket välutrustade med verktyg och reservdelar, och om vi saknar just din del så har vi specialavtal med våra leverantörer att få besöka deras lager på obekväma tider. Det betyder att du alltid kan få hjälp snabbt av oss. Företagets mångfald är ytterligare en av våra styrkor, då vi har möjlighet att hjälpa våra kunder på flera olika språk när svenskan inte är ett alternativ. Till jouren!

Våra certifieringar