Jobba Hos Oss

Vill du bli en del av ett expansivt företag? Är du driven och självgående med ett stort engagemang? Då kan det finnas ett jobb för dig på 24 Rörjour .

Just nu söker vi:

Kalkylator

24 Rörjour AB växer men trots det har vi kvar karaktärsdragen som utmärker ett mindre företag. Så, med storföretagets styrka och småföretagets flexibilitet kan vi alltid skapa skräddarsydda och effektiva lösningar med kunden i fokus. Just nu söker vi en medarbetare som ska arbeta i rollen som Kalkylator/Arbetsledare.

Som Kalkylator arbetar du med utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Du har huvudansvaret för anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och ansvarar där med för mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av:

  • Ta fram offerter/anbud
  • Ta fram materialpriser från leverantörer
  • Lämna offerter i samråd med vd/serviceledare
  • Medverka vid upphandlingar
  • Vara arbetsledare för våra servicemontörer

Vi ser med fördel att du har relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat som Kalkylator alternativt så har du en flerårig arbetslivserfarenhet från rörbranschen i kombination med en ingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BBR, VVS-AMA, Heta arbeten, produktionskalkylering, Bas-P/U, företagsekonomi samt projektekonomi. Du är flytande i det svenska språket.

Som person är du kommunikativ, resultatinriktad och driven i ditt arbete. Du har ett analytiskt, noggrant och strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Vidare så vet du hur man skapar och utvecklar bra kundrelationer och har en god förmåga att skapa ett gott arbetsklimat.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Karin Floser 0707654533 eller VD Enrique Valdes 072-2401442 Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på hr@24jour.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 24 september.

Om arbetsgivaren

24 Rörjour AB är ett heltäckande VVS-företag som erbjuder service av certifierade VVS-montörer 24 timmar om dygnet, alla årets dagar.

Vi hjälper till med att installera, serva och reparera värmepumpar, ge komplett service inom VVS-områdets alla punkter såväl som vi åtar oss olika entreprenaduppdrag – alltså, inget är för stort eller smått för oss!

Vårt team på 15 medarbetare, som tack vare sitt driv och höga kompetensnivå, är vår styrka och vi ger service till alla, oavsett privatperson, förening eller företag.

Hos oss satsar vi på kvalitet kombinerat med att våra servicebilar självklart  är fullt utrustade vet vi att vi kan leverera den bästa lösningen för kunden, oavsett om det är planerat eller akut! Vi är försäkrade, auktoriserade och välutbildade inom våra områden.


Händig värmepumpstekniker

Är Du en händig och serviceminded värmepumpstekniker är det Dig vi söker!

Läs mer om jobbet och ansök här


Vi på 24 Rör Jour söker alltid nya duktiga medarbetare inom VVS. Är du utbildad och certifierad (yrkesarbetande) VVS-montör med några års arbetslivserfarenhet så är vi mycket intresserade av att träffa dig!

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig,
Karin Floser. HR

 

Ansökningsformulär:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnr (obligatorisk)

Vilken tjänst söker du

Ämne

Ditt meddelande

Bifoga ditt CV

Bifoga personligt brev med bild

Du kan vara trygg i att din ansökan är förutsättningslös och konfidentiell. Vi tillämpar absolut sekretess, så ingen får reda på att du sökt arbete hos oss, utan ditt godkännande.