Spolbil

Spolbil i Stockholm och Uppsala: förebyggande och vid akut stopp

Med tiden kan rör och avlopp täppas igen av rost, smuts, hår, rötter och diverse andra saker som kan fastna. Genom att anlita en spolbil och spola rören regelbundet förebygger du att rören täpps igen och du sparar obehag och pengar. Vår spolbil rensar avlopp och avloppsrör både i förebyggande syfte och vid akut stopp i avloppet.

Boka spolbil nu  08 24 24 20

Egen spolbil redo att köra ut till dig

Med egen spolbil har vi möjlighet att ge dig kostnadseffektiva lösningar för att hålla dina rör rena och spolade. Då vi har jour kan du dygnet runt få tillgång till vår spolbil i hela Stockholm och Uppsala.

Förebygg översvämning med spolbil

En spolning med en spolbil förebygger att rören täpps igen helt och att en översvämning uppstår till följd. Översvämningar kan bli mycket kostsamma och man bör alltid se till att rör och övrig vatten/värmeutrustning fungerar på ett felfritt och optimalt sätt.

Vi på 24 Rör Jour hjälper dig gärna med högtrycksspolning av rör med våra egna spolbilar. Du kan kontakta oss 24 timmar om dygnet, även mitt i natten.

24 Rör Jour hjälper dig vid stopp i avloppet

Vid akut stopp i avlopp kvällar och helger har vi VVS Jour och är oftast på plats hos dig för avloppsrensning med spolbil inom en timme. Vi är auktoriserade av Säker Vatten AB och alla våra VVS-tekniker har lång erfarenhet. Ring oss alla dagar i veckan, 365 dagar om året på 08 – 24 24 20

Oavsett om du har stopp i diskhon, handfat eller stopp i golvbrunnen så löser vi det! Vi utgår från Täby och åtgärdar stopp i avlopp i hela Stockholms Län

Läs mer om våra tjänster för stopp i avlopp

spolbil-avlopp-24-rorjour