Spolbil

Spolning behövs

Genom att spola rören regelbundet förebygger du att rören inte täpps igen av rost, smuts och diverse andra saker som kan fastna, och du sparar pengar.

Egen spolbil

Med egen spolbil har vi möjlighet att ge er kostnadseffektiva lösningar för att hålla era rör rena och spolade. Då vi har jour kan ni dygnet runt få tillgång till vår spolbil i hela Stockholm och Uppsala.

Förebygg översvämning

En spolning förebygger att rören täpps igen helt och att en översvämning uppstår till följd. Översvämningar kan bli mycket kostsamma och man bör alltid se till att rör och övrig vatten/värmeutrustning fungerar på ett felfritt och optimalt sätt.
Vi på 24 Rörjour hjälper er gärna med högtryckspolning av rör eller med kompletta serviceavtal, där vi tar hand om all värme och vatten i fastigheten. Ni kan kontakta oss 24 timmar om dygnet, även mitt i natten, eller bara för att få hjälp med en spolning av befintliga rör i fastigheten.

24 Rör jour hjälper dig vid stopp i avloppet.

Vid akut stopp i avlopp kvällar och helger har vi VVS Jour och är oftast på plats hos dig för avloppsrensning inom en timme. Vi är auktoriserade av Säkert Vatten AB och alla våra VVS-tekniker har lång erfarenhet. Ring oss alla dagar i veckan, 365 dagar om året på 08 – 24 24 20

Oavsett om du har stopp i diskhon, handfat eller stopp i golvbrunnen så löser vi det! Vi utgår från Sollentuna och åtgärdar stopp i avlopp i hela Stockholms Län

Läs mer om våra tjänster för stopp i avlopp

spolbil-avlopp-24-rorjour
24jour-spolbil