Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

Vi erbjuder olika alternativ för betalning av utfört arbete och material. Har du rätt till ROT-avdrag så sker avdraget på arbetskostnaden innan fakturan skickas till dig som kund.

Faktura

Betalning sker mot faktura 10 dagar efter leverans och/eller avslutat arbete.

När ett arbete sträcker sig under en längre tid kommer arbetet att delfaktureras efter färdigställandegrad.

Vi förbehåller oss rätten till kreditkontroll samt att begära förskottsbetalning och/eller säkerhet.

Betalning med kort

Vi erbjuder betalning direkt hos kunden genom iZettle. Betalning kan göras med alla vanligt förekommande kort på marknaden.

Finansiering och lån

Genom samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi anpassade betalningslösningar när det gäller större investeringar såsom värmepumpar, -pannor, värmeväxlare, varmvattenberedare och liknande. Ansökan om kredit/delbetalning lämnas in i samband med beställningen.

I samband med ansökan om kredit/delbetalning görs en sedvanlig kreditkontroll samt kreditbedömning. Normalt kan besked lämnas inom några minuter.

Finansieringsalternativ med Wasa Kredit

3 månader

Betalnings- och räntefritt
Du kan låna upp till 100 000 kr och betalar senast om 3 månader. En kampanjavgift (195 kr) och en administrativavgift (45 kr) tillkommer.

12 månader

Räntefritt
Du kan låna upp till 100 000 kr och dela upp betalningen på högst 12 månader. En kampanjavgift (395 kr) och en administrativavgift (45 kr per avi) tillkommer.

36 – 72 månader

Delbetalning
Du kan låna upp till 150 000 kr och betalar både ränta och amortering med förutbestämt antal delbetalningar. Räntan är för närvarande 8,95%. En kampanjavgift (495 kr) och en administrativavgift (35 kr per avi) tillkommer.

 

Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och att du får ett snabbt kreditbesked