Elarbeten

Kvalificerade elektriker: jour eller tidsbokning

Säkra elinstallationer i hela Stockholm och Uppsala

Har du planer på att renovera badrummet eller köket? Eller ska du kanske installera en värmepump eller solpaneler för att sänka dina elkostnader. Det finns många anledningar till att man behöver en behörig elektriker. Vi har flera elektriker redo att lösa alla sorters elproblem.

Felsökning

Vi felsöker och reparerar all utrustning inom värme, vatten och sanitet i Stockholmsområdet. Kontakta oss för mer information eller ring oss akut på 08-24 24 20 för att få tag på en jourelektriker, vi svarar dygnet runt.

Känslan av trygghet

Som privatperson är det viktigt att kunna känna sig trygg vid installationer av elektrisk utrustning. Därför har vi bara kvalificerade och utbildade elektriker som jobbar hos oss, allt för att våra kunder alltid ska känna sig säkra på att våra installationer inom el är korrekt gjorda, enligt branschens alla regler och normer.

elektriker-eljobb-24-rorjour-cut
vaillant-jour-24-rorjour
nibe-jour-24-rorjour

Vi är auktoriserade & använder bara

behöriga rörmokare

08-24 24 20

Ring oss dygnet runt!

24 Rör Jour är en heltäckande VVS-firma i Stockholm och Uppsala som utför alla typer av VVS-uppdrag. Både planerade installationer, underhåll och akuta åtgärder med VVS jour dygnet runt alla dagar i veckan.

24 timmar om dygnet alla årets 365 dagar


24 Rör Jour AB är försäkrade hos Trygg-Hansa, försäkringsnummer: 25-2056802-02