NIBE F370 Frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump –
Ring för bästa pris!

NIBE F370 med installation

Ekonomiskt och effektivt

Med en Nibe F370 frånluftsvärmepump får du ett effektivt och ekonomiskt sätt att klara ditt behov av värme, ventilation, varmvatten och värmeåtervinning.

Komplett – Allt i Ett

Nibe F370 har varmvattenberedare, elpatron, cirkulationspump, fläkt och styrsystem inbyggda i en kompakt, driftsäker och snygg frånluftsvärmepump.

Kontroll med smart teknologi

Självklart har Nibe F370 frånluftsvärmepump all modern teknik för att fungera i ett uppkopplat hem och ger dig kontroll över din energiförbrukning. Allt om NIBE F370 luftvärmepump hittar du här

Tryggt och säkert med 24 RÖR

Företaget har all expertis och är certiferade för Säker Vatten och medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumsföreningen (SKVP) för en trygg och säker installation. Vi backar dessutom upp våra installationer med en kostnadsfri 6 års Trygghetsförsäkring genom vårt medlemsskap i Bad & Värme. Läs mer om Trygghetsförsäkringen här.

Fördelaktig finansiering eller lån

24 RÖR erbjuder tillsammans med Wasa Kredit, som är ett finansieringsföretag i Länsförsäkringsgruppen, fördelaktiga villkor för att finansiera lite större investeringar som till exempel en NIBE F370 frånluftsvärmepump. Mer information om finansiering hittar du här.

  • *Priset gäller utbyte av befintlig frånluftsvärmepump. Installationsmaterial utöver ”standardinstallation” tillkommer. Erbjudandet gäller i Stockholm- och Uppsalaområdet så länge lagret räcker.
    Anmäl intresse på formuläret till höger eller ring oss. Vi berättar då om alla villkor och detaljer.
    Självklart gör vi fullständiga nyinstallationer också. Ring så berättar vi mer.