Värmepumpar – Installation och service

Värmepumpar: Installation, service och reparation i Stockholm & Uppsala

24 Rör Jour har stora erfarenheter av värmepumpar på den svenska marknaden. Vi installerar och sköter om allt kring din värmepump, både för bostadshus och fastigheter i Stockholm och Uppsala

24 Rör Jour erbjuder jourutryckning dygnet runt på värmepumpar

Du kan ringa 24 Rör Jour när som helst och få akut hjälp med värmepump eller panna, bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft eller frånluft om du bor i Stockholm eller Uppsala. Vi har kompetensen och rycker ut dygnet runt och har som mål att vara på plats hos kund inom en timme vid akuta ärenden.

Ring 08 24 24 20 om du behöver service, installation eller reparation av din värmepump

Bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft eller frånluft

24 Rör Jours VVS-montörer är utbildade direkt hos de olika värmepumpstillverkarna för att kunna installera och hantera alla sorters problem, vare sig det gäller villor eller fastigheter, bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärme, luft/luftvärme eller frånluftvärme. 24 Rör Jour erbjuder dessutom serviceavtal för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och industri.

Köpa ny värmepump

Vi jobbar med alla stora varumärken på marknaden och kan både installera och underhålla din värmepump. Vi hjälper gärna till att hitta en bra och kostnadseffektiv lösning anpassad för just ditt hem. En värmepump är ofta driftsäker och går år efter år om man sköter den och ger den service. Vi erbjuder både installation av helt nya värmepumpar och service, alternativt reparation av din befintliga värmepump. Ring oss på 08 24 24 20 så hjälper vi dig att hitta rätt värmepump. Eller använd formuläret till höger.

Värmepumpar från IVT, Nibe och Bosch

24 Rör Jour jobbar med alla sorters värmepumpar och värmepannor från Mitsubishi, IVT, Vaillant, Nibe, Ctc och Bosch. Allt från bergvärmepumpar till frånluftsvärmepumpar samt bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärme, luft/luftvärme eller frånluftvärme. Vi jobbar också med kyl- och luftkonditionering.

Om 24 Rör Jour

24 Rör Jour erbjuder vvs-jour och rörjour av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Täby där vi har vårt kontor.

Vi jobbar med värmepumpar, varmvattenberedare, toaletter, avlopp och övriga VVS-uppdrag. Vi har bred kompetens och välutrustade servicebilar redo dygnet runt.