Värmepumpar – Installation och service

24 Rörjour har stora erfarenheter av värmepumpar på den svenska marknaden. Vi installerar och sköter om allt kring din värmepump, både för bostadshus och fastigheter.

24 Rörjour erbjuder jourutryckning dygnet runt på värmepumpar

Du kan ringa 24 Rörjour när som helst och få akut hjälp med värmepump eller panna, bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft eller frånluft. Vi har kompetensen och rycker ut dygnet runt och har som mål att vara på plats hos kund inom en timme vid akuta ärenden.

Ring 08 24 24 20 om din värmepump strejkar

 

Bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft eller frånluft

24 Rörjours VVS-montörer är utbildade direkt hos de olika värmepumpstillverkarna för att kunna hantera alla sorters problem, vare sig det gäller villor eller fastigheter, bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärme, luft/luftvärme eller frånluftvärme. 24 Rörjour erbjuder dessutom  serviceavtal för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och industri.

Köpa ny värmepump

24 Rörjour jobbar med alla stora varumärken på marknaden och kan både installera och underhålla din värmepump. Vi hjälper gärna till att hitta en bra och kostnadseffektiv lösning anpassad för just ditt hem. En värmepump är ofta driftsäker och går år efter år om man sköter den och ger den service. Vi erbjuder både installation av helt nya värmepumpar och service, alternativt reparation av din befintliga värmepump. Ring oss på 08 24 24 20 så hjälper vi dig att hitta rätt värmepump. Eller använd formuläret till höger.

Värmepumpar från IVT, Nibe och Bosch

24 Rörjour jobbar med alla sorters värmepumpar och värmepannor från IVT, Vaillant, Nibe, Ctc och Bosch. Allt från bergvärmepumpar till frånluftsvärmepumpar. Bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärme, luft/luftvärme eller frånluftvärme. 24 Rörjour jobbar också med kyla och luftkonditionering. Läs mer här!

 

24 Rörjour installerar och underhåller Nibe värmepumpar, bergvärme, jordvärme24 Rörjour installerar och underhåller IVT värmepump, bergvärme, jordvärme

Om 24 Rör jour

24 Rör jour erbjuder vvs-jour och rörjour av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Sollentuna där vi har vårt kontor.
24 Rörjour är en del av Bad & Värme som är en kedja med certifierade VVS-montörer med över 80 butiker i hela Sverige. Vi jobbar med värmepumpar, varmvattenberedare, toaletter, avlopp och övriga VVS-uppdrag. Vi har bred kompetens och välutrustade servicebilar redo dygnet runt.