VVS Jour Uppsala

Uppsala VVS-Jour

Vid akuta fel är det viktigt att vara på plats snabbt och konstatera om eventuella problem som uppstått. Därför är vårt mål på 24 Rör Jour att vara på plats inom en timme i Uppsala när du ringer vår VVS-jour. Du når oss dygnet runt på vår jourtelefon. Vi har även VVS-jour i Stockholm.

Servicebilar som rullande lager

Alla våra servicebilar är fullt utrustade med både de senaste verktygen och komplett lager för alla sorters fel som kan uppstå ute hos våra kunder i Uppsala. Vare sig det gäller VVS- eller elektriska arbeten. Skulle det mot förmodan dyka upp situationer där vi saknar rätt del, har vi tillgång till våra grossister dygnet runt och kan snabbt få delar levererade.

Komplett VVS-jour i Uppsala med kompetens

Vi jobbar med alla varumärken på svenska marknaden – allt från värmepumpar från IVT eller kranar till badrummet från ORAS.

Har du akut problem, ring oss i Uppsala 018-24 24 22 – vi svarar dygnet runt. Vi finns även som VVS-jour i Stockholm.

Vad kan vår VVS-jour i Uppsala hjälpa dig med?

Vi hjälper dig med alla VVS-problem. Ett vanligt problem är stopp i avloppet, vilket ofta beror på att något olämpligt spolats ner. Exempelvis tops, eller hushållspapper som inte löser upp sig. I köket orsakas avloppsstopp ofta av matfett som hälls ut direkt i diskhon. Matfett fastnar längst rören och täpper till. Om du råkat hälla matfett kan du spola rikligt med hett vatten för att fettet ska lösa upp sig.

Ibland kan du på egen hand lösa stopp i avlopp, antingen genom att öppna eventuellt vattenlås och rengöra manuellt. Eller ta hjälp av exempelvis sugpropp eller rensband. Men undvik propplösare och frätande ämnen.

Ofta sitter avloppsstoppet så hårt eller långt in att det inte går att lösa med vanlig hushållsutrustning. Då hjälper vi till! Vår VVS-jour i Uppsala använder med hjälp av våra spolbilar endast riktigt hett vatten och högt tryck, anpassat för dina rör, för att lösa stoppet. Genom att anlita proffs kan du vara säker på att stoppet blir helt löst, och rören helt rensade vilket förebygger att stoppet inte kommer tillbaka. Läs mer om stopp i avlopp

vaillant-jour-24-rorjour
nibe-jour-24-rorjour