NIBE F110

NIBE F110 varmvattenberedare med inbyggd värmepump
Från 27 995 kr*

NIBE F110 ger billigare uppvärmningNIBE F310 frånluftsvärmepump

Nibe F110 hämtar energi från uteluften eller genom att återvinna energi från ventilationsluften. För hus med direktverkande el kan NIBE F110 innebära en rejäl besparing. Den är ett enklare och billigare alternativ till fullvuxna frånluftsvärmepumpar.

Kontroll av varmvatten och ventilation

NIBE F110 är enkel att använda med tydliga menyer. Varmvatten och ventilation kan ställas in för både dagar eller för längre tider.
Allt om NIBE F110 varmvattenberedare med värmepump hittar du här.

Viktigt att välja rätt värmepump

Det är viktigt att välja rätt värmepump så att den matchar dina behov och förväntningar. Vi på 24 RÖR är experter och har lång erfarenhet av försäljning, installation och service av värmepumpar. Vi hjälper och vägleder dig till rätt val.
Ring oss på 08- 242420  eller fyll i formuläret till höger så hjälper vi dig till ett klokt val.

Tryggt och säkert med 24 RÖR

Företaget har all expertis och är certiferade för Säker Vatten och medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumsföreningen (SKVP) och företaget har INCERT installations certifiering för en trygg och säker installation. Vi backar dessutom upp våra installationer med en kostnadsfri 6 års Trygghetsförsäkring genom vårt medlemsskap i Bad & Värme. Läs mer om Trygghetsförsäkringen här.
Våra servicebilar rullar dygnet runt och är bara ett telefonsamtal borta. Tryggt att veta om något skulle hända.

Fördelaktig finansiering eller lån

24 RÖR erbjuder tillsammans med Wasa Kredit, som är ett finansieringsföretag i Länsförsäkringsgruppen, fördelaktiga villkor för att finansiera lite större investeringar som till exempel en NIBE F110 varmvattenberedare/värmepump. Mer information om finansiering hittar du här.

  • *Priset gäller utbyte av befintlig frånluftsvärmepump. Installationsmaterial utöver ”standardinstallation” tillkommer. Erbjudandet gäller i Stockholm- och Uppsalaområdet så länge lagret räcker.
    Anmäl intresse på formuläret till höger eller ring oss. Vi berättar då om alla villkor och detaljer.
    Självklart gör vi fullständiga nyinstallationer också. Ring så berättar vi mer.