24 Rör Jour utför service på Mitsubishi luft-luftvärmepumpar

24 Rör Jour utför service och reparation på Mitsubishi luft-luftvärmepumpar

24 Rör Jour AB är öppna dygnet runt året om

Mitsubishi Electric är en av de ledande inom värmepumpsteknik. Eftersom deras värmepumpar tillverkas i egen regi har de därför stor möjlighet att skräddarsy utrustningen för varje marknad. Detta innebär att alla Mitsubishi Electric värmepumpar som vi säljer/levererar/installerar är specialanpassade för vårt nordiska klimat. Mitsubishi Electric har ett av marknadens bredaste program med värmepumpar, som klarar upp till 16 olika inomhusenheter på en utomhusenhet. De kan monteras på väggen, taket, golvet eller anslutas till en ledning.

Tveka inte att kontakta oss – Både för installation och reparation av luftvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar och bergvärmepumpar.
Ring oss på 08-24 24 20 eller använd offert-formuläret

Vi utför planerade arbeten på alla Mitsubishis luft-luftvärmepumpar och både levererar och installerar. Vid akuta fel har vi jour dygnet runt, året runt. I hela Stockholms län.

Du är alltid välkommen att ringa oss angående värmepumpar och varmvattenberedare – dygnet runt.

https://mitsubishielectric.se/
Från den första storsäljaren, en elektrisk fläkt, har Mitsubishi Electric fortsatt att skapa en mängd innovationer och banbrytande ny teknik som har gett avtryck på branschen i hela världen.

Med vår breda erfarenhet av värmepumpar på den svenska marknaden, installerar och sköter vi om allt kring din värmepump. Både för bostadshus och fastigheter. Vi felsöker och reparerar alla sorters problem med värmepumpar i Stockholmsområdet.

Vid nyinstallation kan vi snabbt installera ny panna på professionellt sätt för bästa tänkbara drift och livslängd. Tänk på driftekonomin för din uppvärmning styrs väldigt mycket av hur din panna är installerad, servad och hur den är intrimmad.

Är det aktuellt med ROT-avdrag, så erbjuder vi avdrag direkt på fakturan och minskar din inbetalning med rot-beloppet.

Vi har också möjlighet vid nyinstallation att erbjuda gynnsam finansiering genom vårt samarbete med Wasa Kredit.