Din rörmokare i hela Stockholms Län och Uppsala.

Vi på 24 Rörjour AB är auktoriserade av Säker Vatten och vi har omfattande erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

VVS-firman som aldrig sover – Rörmokare kvällar och helger, dygnet runt.

Våra tekniker jobbar tre-skift. Så vi finns vi alltid tillgängliga för dig, dygnet runt. Ring vårt jour-nummer kvällar och helger vid akuta avloppsproblem som exempelvis stopp i avlopp eller vattenläckage. Vi utgår ifrån Täby och är verksamma för akuta rörarbeten i hela Stockholms län samt Uppsala.

Jour 24h 08-24 24 20

Rörmokare eller VVS-Montör?

Namnet rörmokare är egentligen en förlegad benämning för en VVS-montör. Rörmokare används fortfarande ofta i dagligt tal, därför kallar vi oss också för rörmokare ibland. Alla våra VVS-montörer har bred erfarenhet och kunskap om både akuta åtgärder, underhåll samt nyinstallationer av exempelvis värmepumpar, elpannor och varmvattenberedare samt allt inom rörarbete och industri.
Vad kan vi hjälpa dig med? Använd offertformuläret för att få ett kostnadsförslag eller ring oss

Servicebilar som rullande lager

Alla våra servicebilar är fullt utrustade med både verktyg och och material för att kunna utföra jourarbeten på obekväm tid. Vare sig det gäller VVS- eller elektriska arbeten. Skulle det mot förmodan dyka upp unika situationer där vi saknar rätt del har vi tillgång till våra grossister dygnet runt och kan snabbt få delar levererade. Därför kan du alltid känna dig trygg med att vårt arbete blir snabbt och korrekt utfört enligt branschreglerna. Oavsett tid på dygnet.