24 Rör Jour utför service och reparation på CTC pannor och värmepumpar

24 Rörjour AB är öppna dygnet runt året om

Vi utför alla typer av uppdrag som underhåll, installation och reparation reparation av CTC pannor, värmeväxlare, värmepumpar och produkter. Vår personal är utbildad och har stor erfarenhet och kunskap både kring installation, underhåll och reparation av CTC-produkter.

 

Tveka inte att kontakta oss – Både för installation och reparation av luftvärmepump luft/vattenvärmepump och bergvärmepump.
Ring oss på 08-24 24 20 eller använd offert-formuläret

 

Vi utför planerade arbeten på alla olika CTC värmepumpar som luftvärmepumpar och CTC varmvattenberedare. Vid akuta fel har vi jour dygnet runt, året runt. I hela Stockholms län.

Vi ger service på alla CTC-maskiner

Vi levererar och installerar nya CTC värmepumpar och varmvattenberedare.

 

Du är alltid välkommen att ringa oss angående CTC värmepumpar och varmvattenberedare – dygnet runt.

 

 

diplomctc

 

Med vår breda erfarenhet av värmepumpar på den svenska marknaden, installerar vi och sköter om allt kring din värmepump. Både för bostadshus och fastigheter. Vi felsöker och reparerar alla sorters problem med värmepumpar och värmepumps-installationer i Stockholmsområdet.

 

Alla arbeten från 24 Rörjour AB sker på bästa tänkbara sätt. Vi är auktoriserade hos Säker Vatten. Godkända och utbildade hos leverantören. Vi har bästa tänkbara samarbete med försäkringsbolagen, om det är aktuellt med en försäkringsskada.

Vid nyinstallation kan vi snabbt installera ny panna på professionellt sätt för bästa tänkbara drift och livslängd.  Tänk på driftekonomin för din uppvärmning styrs väldigt mycket av hur din CTC-panna är installerad, servad och hur den är intrimmad.

Är det aktuellt med ROT-avdrag, så erbjuder vi avdrag direkt på fakturan och minskar din inbetalning med rot-beloppet.

Vi har också möjlighet vid nyinstallation att erbjuda gynnsam finansiering genom vårt samarbete med Wasa Kredit.