VVS jour – Rörjour – rörmokare i Stockholm

rörjour, vvs jour, rörmokare i stockholm.

På 24 Rör Jour har vi VVS-jour i Stockholms län med certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året!

Vi är auktoriserat VVS företag och har BARA behöriga VVS montörer med gedigen erfarenhet.  Våra servicebilar är alltid stora Opel Vivaro, välutrustade med verktyg och lager av de mest viktigaste reservdelarna, defintivt bland branschens mest välutrustade vagnpark för VVS-företag.

Händer något akut inom VVS kan vi normalt vara på plats överallt i Stockholm inom en timma med våra rörmokare och VVS installatörer.  Många gånger kan vi på vvs jour rädda fastigheten från allvarlig olycka och följa upp med en permanent lagning inom de närmaste dagarna. Är du privatperson så kan även rörjour många gånger ge dig rätten till rotavdrag så kostnaden behöver inte bli speciellt hög.

Vi har stor vana och utbildade på alla stora märken inom uppvärmning, t.ex. Thermia,  CTC, Nibe och IVT, men servar alla på marknaden förekommande märken.

Förutom akuta jourarbeten så gör vi förstås också planerad service och installationer.

Anlita rörmokare i Stockholm för VVS Jour och rörjour via 24 Rör Jour AB
Du ringer och redan i telefon kan vi guida dig om arbetet behöver göras akut, eller om det kan vänta till följan de vardag. Du kan vara trygg att våra rörmokare är proffesionella behöriga VVS installatörer som ger dig rätt råd och utför rätt arbete åt dig.

Har du akut VVS problem som behöver rörmokare direkt, så ring oss på 08 – 24 24 20!