Rörmokare i Vallentuna med VVS-jour

Vi på 24 Rör Jour har kompetenta rörmokare i Vallentuna för all typ av VVS-jour och är på plats snabbt när du behöver oss. Vår målsättning är att vara på plats där du är inom en timme från att du ringt oss. Våra servicebilar är alltid fullustrustade och kör inte bara i Vallentuna utan i hela hela Stockholm och Uppsala.

Våra rörmokare i Vallentuna kan åtgärda VVS-relaterade problem av alla slag såsom stopp i avlopp, trasiga varmvattenberedare, vattenläckor, frysta rör och rörskador i stall och på gårdar. Vi utför VVS-jour dygnet runt, 365 dagar per år och har erfarna rörmokare.

Våra kompetenta rörmokare har gedigen erfarenhet och är utbildade för att kunna lösa dina akuta problem på bästa sätt. Oftast kan vi åtgärda problem på plats. Skulle vi mot förmodan inte kunna åtgärda problemet fullständigt kan vi återkomma på dagtid och färdigställa arbetet efter överenskommelse.

Våra priser för rörjour och VVS jour är tydliga och framgår på vår hemsida.

Behöver du kontakta Vallentuna kommun för vatten/avlopp och andra frågor, rekommenderar vi att du använder dig av kommunens hemsida: www.vallentuna.se

Ring 08 – 24 24 20 dygnet runt, alla dagar i veckan för att få tag på en akut rörmokare i Vallentuna.

24 rörjour vvs jour i Vallentuna

24 rörjour VVS-jour i Vallentuna

Stopp i avloppet?

Ring oss när som helst på dygnet. Vår VVS-jour i Vallentuna finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan och rensar stopp i toalett, golvbrunn, kök på nolltid. Läs mer om stopp i avlopp.