24 Rörjour, VVS jour dygnet runt i Södertälje

24 Rörjour utför VVS jour dygnet runt med egna rörmokare

24 Rörjour AB har rörmokare i Södertälje för alla typer av jourjobb inom VVS. Våra fullutrustade servicebilar kör VVS jour i hela Stockholm med omnejd. Vi kan åtgärda VVS-relaterade problem av alla slag såsom stopp i avlopp, fel på värmepump eller varmvattenberedare, vattenläckor och trasiga WC-stolar. Inga arbeten inom rörjour är för små eller för stora. Vi arbetar åt privatpersoner, fastighetsägare och industri. Privatpersoner kan många gånger få rotavdrag.

Våra kompetenta rörmokare har gedigen erfarenhet och är utbildade för att kunna lösa dina akuta problem på bästa sätt. Oftast kan vi åtgärda problem på plats men om vi inte kan åtgärda problemet fullständigt kan vi återkomma på dagtid och färdigställa arbetet efter överenskommelse.

Ibland kan det vara aktuellt att kontakta kommunen vid VVS jour och rörjour för t.ex. vattenavstängning. Bäst information finns på kommunens hemsida.  www.sodertalje.se
Ring: 08 – 24 24 20 dygnet runt, året runt.

24 Rörjour utför VVS jour i Södertälje

24 Rörjour utför VVS jour i Södertälje

Stopp i avloppet?

Ring oss när som helst på dygnet. Vi har VVS Jour i Södertälje dygnet runt, alla dagar i veckan och rensar stopp i toalett, golvbrunn, kök på nolltid.
Läs mer om stopp i avlopp.