VVS-jour och rörjour i Sundbyberg

Behöver du VVS-jour i Sundbyberg?

24 Rörjour är ett certifierat VVS-företag som erbjuder VVS-jour i Sundbyberg varje dag, 365 dagar om året. Vår målsättning är att ha en rörmokare med välutrustad servicebil ute hos dig inom en timme när du behöver akut hjälp. Ring 08 – 24 24 20 så kommer vi! 

Stopp i avloppet?

Ring oss direkt på 08 – 24 24 20! Eftersom vi är ett jourföretag kan vi rycka ut till dig när som helst, men var medveten om att VVS-jour alltid är dyrare på natten. Se våra prisuppgifter -där framgår precis vad som gäller. Oftast har du också rätt till ROT-avdrag trots att det är jourjobb. För att dina kostnader inte ska bli för höga löser vi oftast bara det akuta problemet under jourtid. Sedan återkommer vi på en bokad tid och gör en mer permanent lösning dagarna efter. Läs mer om stopp i avlopp.

VVS-jour du kan lita på

Det betyder att du alltid kan lita på att montören från 24 Rörjour har rätt certifieringar och utbildningar för att göra jobbet enligt reglerna. Tveka inte att ringa oss direkt om du behöver VVS-jour, en skada som inte åtgärdas kan snabbt bli omfattande! Ring 08 – 24 24 20!

24 Rörjour har, förutom VVS-jour i Sundbyberg, även heltäckande VVS-Service och utför installationer och entreprenader i hela Stockholms och Uppsala län. Vi är stationerade i Sollentuna men väldigt många av vår VVS-jour jobb sker faktiskt just i Sundbyberg.