24 Rörjour i Norrtälje, VVS jour dygnet runt

VVS Jour

24 Rörjour AB har kompetenta och erfarna rörmokare som arbetar i hela Stockholm med VVS och erbjuder även VVS jour dygnet runt. Vi har egna rörmokare i Norrtälje. Våra fullutrustande jourbilar kör i hela Stockholm med omnejd och försöker alltid vara på plats, oavsett tid på dygnet, inom en timme.

Vårt erbjudande inkluderar bland annat service av värmepumpar, värmepannor och varmvattenberedare. Badrums- och köksrenoveringar, golvvärme, byte av uppvärmningssystem etc. På jouren kan vi hjälpa till med alla VVS-relaterade problem såsom stopp i avlopp, vattenläckor och radiatorer som slutat fungera.

Vi strävar efter att lösa samtliga problem intill perfektion direkt. Ibland kan vi dock inte alltid åtgärda VVS-problem annat än temporärt under jourtid. När detta händer erbjuder vi oss alltid att återkomma snarast för att åtgärda felet i enlighet med alla kundens önskemål.

Norrtälje kommun har bra information på deras hemsida om ni behöver information från kommunen. www.norrtalje.se

Ring: 08 – 24 24 20 dygnet runt, året runt.

vvs jour rörjour rörmokare norrtälje

24 Rörjour och VVS Jour

Stopp i avloppet?

Ring oss när som helst på dygnet. Vi har VVS Jour i Norrtälje dygnet runt, alla dagar i veckan och rensar stopp i toalett, golvbrunn, kök på nolltid.
Läs mer om stopp i avlopp.