Rörmokare i Norrtälje med VVS-jour dygnet runt

Vi på 24 Rörjour har kompetenta och erfarna rörmokare som arbetar med VVS och VVS-jour i Stockholm dygnet runt. Förutom att vi har fullutrustande jourbilar som kör i Norrtälje, och hela Stockholmsområdet med omnejd, så försöker vi alltid vara på plats, oavsett tid på dygnet, inom en timme. Letar du efter en akut rörmokare i Norrtälje har du med andra ord hamnat helt rätt!

Vårt erbjudande inkluderar bland annat service av värmepumpar, värmepannor och varmvattenberedare, badrums- och köksrenoveringar, golvvärme, byte av uppvärmningssystem och mycket mer. På jouren i Norrtälje kan våra rörmokare hjälpa till med alla VVS-relaterade problem såsom stopp i avlopp, vattenläckor och radiatorer som slutat fungera.

Vi strävar efter att lösa samtliga problem intill perfektion direkt. Ibland kan vi dock inte alltid åtgärda VVS-problem annat än temporärt under jourtid. När detta händer erbjuder vi oss alltid att återkomma snarast för att åtgärda felet i enlighet med alla kundens önskemål.

Behöver du information från kommunen rekommenderar vi hemsidan för Norrtälje kommun: www.norrtalje.se

Ring 08 – 24 24 20 dygnet runt, året runt, för akut rörmokare i Norrtälje.

vvs jour rörjour rörmokare norrtälje

24 Rörjour och VVS Jour

Stopp i avloppet?

Ring oss när som helst på dygnet. Vår VVS-jour i Norrtälje är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan och rensar stopp i toalett, golvbrunn, kök på nolltid. Läs mer om stopp i avlopp.