24 Rörjour har egna rörmokare för VVS jour Lidingö – dygnet runt året om

24 Rörjour har egna rörmokare för VVS jour Lidingö

24 Rörjour är ett serviceföretag inom VVS jour som arbetar i hela Stockholm och dess kranskommuner. Vi har rörmokare som rycker ut dygnet runt, året runt på Lidingö. Vi lagar dina akuta vattenläckor, din trasiga varmvattenberedare och tar hand om stopp i avloppet. Vår jobb med VVS jour riktar in sig till privatpersoner, fastighetsägare och industri. Privatpersoner kan ofta få rotavdrag på arbetskostnaden för rörjour.

Om du får en akut vattenläcka och behöver stänga av vattnet innan din huvudkran och är bosatt på Lidingö ringer du i första hand kommunjouren.

Behöver du anmäla fel på den kommunala delen i gatan som till exempel stopp i avloppet i gatan, vattenläcka före huvudavstängning, avstängning av vatten, smak- eller luktproblem med vatten, fel på stadens LPS pumpar, kontaktar du Maintpartner AB på datid eller Falck på kvällar, helger och nätter.

Lidingö Kommuns hemsida www.lidingo.se

Läs mer på vår hemsida www.24jour.se

Ring: 08 – 24 24 20 dygnet runt, året runt.

24 rörjour vvs jour i Lidingö

24 rörjour vvs jour i Lidingö

Stopp i avloppet?

Ring oss när som helst på dygnet. Vi har VVS Jour på Lidingö dygnet runt, alla dagar i veckan och rensar stopp i toalett, golvbrunn, kök på nolltid.
Läs mer om stopp i avlopp.