Rörmokare i Danderyd med VVS-jour

Om du behöver en rörmokare i Danderyd har du hamnat rätt! Vi på 24 Rörjour arbetar med VVS-jour och har egna rörmokare i Danderyd, vilket betyder att vi kan vara på plats snabbt om du behöver oss. Våra kvalificerade rörmokare finns inte uteslutet i Danderyd utan arbetar i hela Storstockholm och är utbildade speciellt för att hantera akuta jourarbeten. Du som kund ska känna dig trygg när våra VVS-montörer kommer ut till dig för att åtgärda problem såsom stopp i avlopp, problem med värmepumpar av samtliga fabrikat och varmvattenberedare, oavsett om det är i Danderyd eller någon annanstans i Stockholm.

På plats hos dig i Danderyd inom en timme

Vårt mål är att vara på plats och påbörja arbetet hos dig i Danderyd inom en timme efter vi mottagit ditt samtal. Våra fullutrustade servicebilar är alltid redo för VVS-jour och arbeten med rörjour vilket gör att våra rörmokare oftast kan åtgärda även mer komplicerade problem direkt på plats.

Om du bor i Danderyd kommun och akut måste stänga vattnet innan din huvudkran rekommenderar vi dig att ringa kommunjouren, brandförsvaret Täby på telefon 08-768 03 11.
www.danderyd.se

Ring oss på 08 – 24 24 20 dygnet runt, året runt, för att få en rörmokare på plats hos dig i Danderyd. Oavsett om det är akut eller inte.

24 rörjour utför VVS jour i Danderyd

24 rörjour utför VVS jour i Danderyd

Stopp i avloppet?

Ring oss när som helst på dygnet. Vår. VVS-jour i Danderyd är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan och rensar stopp i toalett, golvbrunn, kök på nolltid. Läs mer om stopp i avlopp.