24 RÖRJOUR SERVAR IVT

IVT-jour dygnet runt

24 Rörjour AB servar IVT värmepumpar dygnet runt

24 Rörjour erbjuder IVT-jour och installerar, servar och underhåller värmepumpar, luftvärmepumpar och varmvattenberedare. Våra VVS-montörer är utbildade och certifierade och har stor erfarenhet och kunskap kring installation, underhåll och reparation av IVT-produkter.
Tveka inte att ringa oss nu på 08 24 24 20 !

Har du problem med din IVT-pump och vill byta ut den, använd vårt offert-formulärVi utför planerade arbeten på alla olika värmepumpar, luftvärmepumpar och varmvattenberedare och vårt arbetsområde är hela Stockholms och Uppsala län. Ta gärna kontakt med oss för att kolla om vi har några erbjudanden på IVT just nu! Ring 08 24 24 20 !

24 Rörjour AB är auktoriserade hos Säker Vatten och godkända och utbildade hos leverantören. Vid en nyinstallation installerar vi alltid för bästa tänkbara drift och livslängd.  Driftekonomin för din uppvärmning styrs väldigt mycket av hur din panna är installerad och intrimmad samt att den servas regelbundet.

Är det aktuellt med ROT-avdrag, så erbjuder vi avdrag direkt på fakturan och minskar din inbetalning med rot-beloppet. Vi har också möjlighet vid nyinstallation att erbjuda gynnsam finansiering genom vårt samarbete med Wasa Kredit.

24 Rörjour servar och installerar IVT värmepumpar dygnet runt året om. Ring oss om du har problem!

Om 24 Rörjour AB

24 Rörjour erbjuder IVT-jour och installation av IVT värmepumpar dygnet runt24 Rör jour erbjuder vvs-jour och rörjour av certifierade rörmokare dygnet runt, alla årets dagar. Vi arbetar i Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Täby där vi har vårt kontor. Vi jobbar med värmepumpar, varmvattenberedare, toaletter, avlopp och övriga VVS-uppdrag. Vi har bred kompetens och välutrustade servicebilar redo dygnet runt.