Varmvattenberedare Kampanj Nibe

Varmvattenberedare – Nibe Compact

Just nu har vi ett riktigt bra kampanjpris.

Från 9 400 kr efter rot

 

Låt oss ta hand om installationen

24 Rör Jour är ett auktoriserat VVS-företag som alltid genomför installation enligt Säker Vatten. Vi hjälper dig med allt från val av rätt varmvattenberedare, till säker och trygg installation. Självklart tar vi också hand om din gamla varmvattenberedare.

Ring oss på 08-24 24 20 vid frågor och för att boka installation av varmvattensberedare i hela Stockholms län. Alternativt använd använd formuläret till höger.

Om Nibe Compact

NIBE COMPACT-serien är som gjord för att smälta väl in i hemmiljön. Den minsta modellen är perfekt att placera under arbetsbänken i köket, medan de största passar utmärkt i grovköket eller tvättstugan. Beredaren har ett ytterhölje av stålplåt och väl tilltagen fot som möjliggör dold rörinstallation (både från golv, tak och sidan).

Vattenmagasinet består av antingen en behållare helt i rostfritt stål eller en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar eller emalj. Isoleringen består av miljövänlig polystyren (EPS) för bästa värmeisolering. Varmvattenberedaren ansluts till 400 V 2-fas (ger effekt 3 kW), alternativt 230 V 1-fas (ger effekt 1 kW), men kan också fås i 3-fas utförande med effekten 6 kW (ej COMPACT 100). Samtliga modeller av NIBE COMPACT är utrustade med arbetsbrytare.

Försedd med en komplett ventilutrustning med blandningsventil, avstängningsventil/backventil och säkerhetsventil med avtappningsfunktion. Termostaten är inställbar upp till 80 °C.

Nibe lämnar 3 års garanti på alla sina varmvattenberedare

Läs mer om Nibe Compact-Serien

 

nibe-jour-24-rorjour
auktoriserat-vvs-omoss-24-rorjour