Värmepumpar – Installation och service

Med vår breda erfarenhet av värmepumpar på den svenska marknaden, installerar vi och sköter om allt kring din värmepump. Både för bostadshus och fastigheter. Vi felsöker och reparerar alla sorters problem med värmepumpar och värmepumps-installationer i Stockholmsområdet.

När problemet är framme

Du kan ringa oss dygnet runt och få hjälp akut med din värmepanna. Vi har jour dygnet runt i hela Stockholm och är oftast på plats inom en timme. Vi har flertalet utbildningar från olika värmepumpstillverkare bakom oss och klarar alla sorters problem, vare sig det gäller villor eller fastigheter. För bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt industri erbjuder vi serviceavtal.

Köpa ny värmepump

Vi jobbar med alla stora varumärken på marknaden och har möjlighet att både installera och sköta om din värmepump. Vi hjälper gärna till med att hitta en lämplig och kostnadseffektiv lösning anpassad just för ditt hem. kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt värmepump.

Alla sorters värmepumpar

Vi jobbar med alla sorters värmepumpar och värmepannor från IVT, Valliant, Nibe, Ctc, Bosch. Allt från bergvärmepumpar till frånluftsvärmepumpar:
bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärme, luft/luftvärme, frånluftvärme.

En värmepump är ofta driftsäker och går, år efter år, om man sköter den och ger den service. Vi erbjuder både installation av helt nya värmepumpar och service, alternativt reparation av din befintliga värmepump.

varmepumpar-24-rorjour
vaillant-jour-24-rorjour
nibe-jour-24-rorjour